Blog poswiecony ksiazkom: "Smaki Toskanii" oraz "Slodkie pieczone kasztany, toskanskie opowiesci ze smakiem". Przepisy i jeszcze raz przepisy z najpiekniejszego regionu Wloch.
Zaglądam na blogi systematycznie. Książkę zakupiłam dopiero teraz i aż się dziwię, że tak długo zwlekałam. Jest świetna, fantastyczna. Nie mogę się doczekać, gdy wypróbuję przepisy, a w mojej kuchni zagoszczą toskańskie smaki. Dziękuję za przepisy.
Serdecznie dziekuje za tak mile slowa! Zapraszam do gotowania i dzielenia sie spostrzezeniami. A jak dojdzie Pani do buleczek rozmarynowych, to zapraszam do fan klubu wlasnie tych buleczek. pozdrawiam,Aleksandra.
Zaglądam na blogi systematycznie. Książkę zakupiłam dopiero teraz i aż się dziwię, że tak długo zwlekałam. Jest świetna, fantastyczna. Nie mogę się doczekać, gdy wypróbuję przepisy, a w mojej kuchni zagoszczą toskańskie smaki. Dziękuję za przepisy.
OdpowiedzUsuńSerdecznie dziekuje za tak mile slowa! Zapraszam do gotowania i dzielenia sie spostrzezeniami. A jak dojdzie Pani do buleczek rozmarynowych, to zapraszam do fan klubu wlasnie tych buleczek. pozdrawiam,Aleksandra.
OdpowiedzUsuń