Do pomocy pospieszyla moja Mama, kroila ciasta w ekspresowym tempie (zdj.Rafal Kostrzewa)
Spotkanie ze Smakami Toskanii na Polach Mokotowskich rozpoczelo sie w samo poludnie. Nasz stol natychmiast zdobyl popularnosc. Buleczki rozeszly sie w 5 minut, a ciasta w 10. po 12.30 rozpoczelysmy prezentacje przygotowania ciasta z Viareggio. Wszyscy sluchali z zainteresowaniem. Niektorzy zostali godzine, by skosztowac ciasta tuz po wyjsciu z piekarnika.
Fotograf Magdalena Szwedkowicz-Kostrzewa opowiadala o tym, jak powstawaly potrawy i jak byly fotografowane
Spotkanie bylo bardzo mile, poznalysmy wiele osob kochajacych Toskanie.
Mysle, ze na Pola Mokotowskie jeszcze powrocimy....
Przyrzadzanie ciasta Scarpaccia Viareggina (zdj.Rafal Kostrzewa)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz